Solidarnost

Uvjeti korištenja

Korištenjem mrežne stranice solidarnost.hr, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima. Ovi Uvjeti i pravila korištenja odnose se na mrežnu stranicu www.solidarnost.hr sa svim poddomenama (u ovom tekstu: mrežna stranica solidarnost.hr).

Korisnik u smislu ovih Uvjeta je svaka osoba koja pristupa i/ili koristi mrežnu stranicu solidarnost.hr. Korištenjem sadržaja ove mrežne stranica korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove mrežne stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove mrežne stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Uredništvo ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom mrežne stranice solidarnost.hr. Također, Uredništvo se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje mrežne stranice solidarnost.hr od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranica. Odricanjem od navedene odgovornosti, Uredništvu nije cilj smanjiti odgovornost za postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Uredništvo zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja mrežne stranice solidarnost.hr bez obaveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Uredništvo nastoji održati sve funkcionalnosti prilikom Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

Dopušteno je stavljati poveznicu na mrežnu stranicu solidarnost.hr ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Uredništvo ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Za sve poruke, objave, i druge materijale (u daljnjem tekstu: sadržaj) objavljene na mrežnoj stranici solidarnost.hr, prenesene preko mrežne stranice solidarnost.hr ili elektroničkom poveznicom (linkom) povezane s mrežnom stranicom solidarnost.hr isključivo odgovara korisnik od kojeg je takav sadržaj potekao.

Nakon što korisnik pošalje sadržaj mrežnoj stranici solidatnost.hr, sadržaj će biti povjeren i odobren od strane Uredništva. Uredništvo potiče slobodu mišljenja, govora i izražavanja, ali neće tolerirati govor mržnje, prijetnje, uvrede, psovke, zlostavljanje, uznemiravanje, klevetu, diskriminaciju po bilo kojoj osnovi kao ni ostale protuzakonite, zavaravajuće, zlonamjerne i diskriminacijske aktivnosti.

Mrežna stranica solidarnost.hr ne daje nikakva jamstva o pitanju točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja koji je potekao od korisnika. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih osoba po osnovi naknade štete ili po bilo kojoj drugoj osnovi, a koja bi bila u vezi sa sadržajem koji je potekao od korisnika, korisnik u cijelosti preuzima odgovornost te je dužan poduzeti sve potrebne radnje kako bi mrežnu stranicu solidarnost.hr zaštitio i obranio od takvih zahtjeva trećih osoba te se obvezuje podmiriti sve troškove i nadoknaditi svu štetu nastale na temelju zahtjeva trećih osoba, a vezano za sadržaj koji je potekao od korisnika.

Mrežna stranica solidarnost.hr ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati zbog nedostupnosti, neobjavljivanja ili brisanja sadržaja ili zloupotrebe javno objavljenih podataka.

Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama te ne prihvaćamo odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Dopušteno je stavljati poveznicu mrežne stranice solidarnost.hr na druge stranice.

Kako bi posjet ovoj mrežnoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova mrežna stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvane cookies (kolačiće). Više pročitajte na Informacije o privatnosti i zaštiti podataka.

Uredništvo mrežne stranice solidarnost.hr je agencija Media Val d.o.o., Grada Vukovara 269D, 10000 Zagreb, OIB 81877196963, koja stranicu uređuje i održava za Europsku komisiju, Predstavništvo u Hrvatskoj.

© 2021 solidarnost.hr. Sva prava pridržana.